Referenties
Hieronder vindt u een overzicht van referenties. Dit overzicht bevat een kleine selectie van projecten die door Van den Brule Consultancy zijn uitgevoerd.
Netcon B.V.  Notice B.V.  AFS Air Fuel Supply  Voedingscentrum  amatus communications B.V.  Huurbeheer Online  Kunstschaatsvereniging Rijnland  Breedzorg B.V.  Finles Capital Management  Flexmailingservice B.V.  VVE 103 Woningen - Voorburg  Flora Holland  Persons Of Fame  Wessels Makelaardij  Your PC Store  PC Pakhuis 

Hieronder volgt een overzicht van gerealiseerde opdrachten:
 • Voor een leverancier van brandstoffen een applicatie ontwikkelt waarmee het mogelijk is op grootte afstand (RS 485 en GPRS Modems) LED displays te bedienen en te voorzien van belangrijke mededelingen over de levering van brandstof voor vliegtuigen.
 • Voor diverse klanten ontwikkeling van websites en onderhoud van websites. Websites worden via SSH/SCP/FTP elke minuut gesynchroniseerd met een SVN (Subversion) database server. Klanten hebben ook de mogelijkheid om via een SSL-VPN (Secure Remote Access) van Sonicwall een website test uit te voeren.
 • Voor Huurbeheer Online realisatie SOAP koppeling voor kadastrale gegevens.
 • Voor Persons Of Fame realisatie van een iDeal en Paypal koppeling.
 • Voor een telecom klant een applicatie ontwikkelt voor het importeren van Movistar factuur gegevens op basis van Microsoft C#.
 • Voor het Voedingscentrum een zoekmachine gerealisseerd op basis van Open Source producten (PHP, MySQL).
 • Voor een klant een applicatie ontwikkelt voor de realisatie van een koppeling met het CIOT op basis van Microsoft C#.
 • Voor een klant een Test Database applicatie ontwikkelt voor het opslaan van testresultaten op basis van Open Source producten (PHP, MySQL).
 • Voor een klant een site to site backup mogelijkheid gerealiseerd met NAS systemen (CS407) van Synology en gebruik maken van een open source SSL VPN.
 • Voor een klant een provisioning en porting web-applicatie ontwikkelt voor het configureren vam SIM kaarten (MSISDN) welke een koppeling heeft met een H2H omgeving van de KPN, dit op basis van Open Source producten (PHP, MySQL).
Hieronder volgt een overzicht van ideeŽn:
 • Het aanschaffen van producten via verschillen online internet shopping sites. De producten kunnen via drag and drop naar een Global Shopping Cart worden gesleept, klik hier voor de werking van de Global Shopping Cart.
 • More to come....
 
 

1 januari
Oplevering Huurbeheer Vastgoed Online, te vinden via www.huurbeheer.nl. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor makelaars o.g., beheerders en eigenaren van onroerend goed die huurinkomsten online willen beheren.
1 maart
Oplevering besturing software voor een Air Fuel company voor het melden van calamiteiten op diverse locaties rondom Schiphol airport.
24 april
Aanpassing Sphider searchengine software voor www.voedingscentrum.nl.
23 juni
Eerste uitrol van de TDA (Transaction Details Analysis) applicatie voor een grote ICT support organisatie.
15 juli
Uitrol van www.ksvrijnland.nl site. De site bevat actuele informatie voor de leden van kunst schaatsvereniging Rijnland.
18 augustus
Uitrol van www.103woningen.nl site. De site bevat actuele informatie voor de leden van VVE 103 Woningen Voorburg.
Copyright © 2007-2015 Van den Brule Consultancy - www.brule.nl - versionnumber 120M